Zorgruil

Over achtergronden en ontwikkelingen rondom Zorgruil initiatieven

Alle blog-berichten (3)

Ander betaalmiddel blijkt succes in zorg

In het Financieel Dagblad verscheen op 19 maart 2012 een artikel over de mogelijkheden van andere betaalmiddelen in de zorg door René Heunen, mede lid van dit netwerk.

Lees het gehele artikel…

Doorgaan

Toegevoegd door Erik Boele - de Zeeuw op 20 Maart 2012 op 13.47 — Geen reacties

Over Gunnen en DOOR-innoveren

Vergrijzing wordt veelal gezien als een probleem, omdat het vaak vooral vanuit de financiële invalshoek bekeken wordt. De huidig discussie is het resultaat ven langdurige innovaties die de levensverwachtingen sensationeel hebben doen stijgen. Het is nu zaak de discussie niet te laten gaan over de financiële uitdaging, maar over de mogelijkheden hoe we door kunnen innoveren en ouderen kunnen betrekken bij die uitdaging.

Het gaat daarin ook over mentaliteit en het gunnen van kennis en…

Doorgaan

Toegevoegd door Erik Boele - de Zeeuw op 20 Maart 2012 op 10.00 — Geen reacties

Het geld van de toekomst nu online

Al jaren geleden gedurende mijn jarenlange zoektocht naar alternatieve economische systemen was het Bernard Lietaer die iets toevoegde aan de discussie. Hij wist als gevestigd econoom/bankier en later wetenschapper op andere niveaus aandacht te vestigen op de materie. Zijn energieke zoektocht naar draagvlak en wetenschappelijke benadering heeft ertoe geleid dat hij in 1999 de nederlandse versie van The Future of money uitbracht. Een inspirerend… Doorgaan

Toegevoegd door Erik Boele - de Zeeuw op 16 Maart 2009 op 16.24 — Geen reacties

© 2021   Gemaakt door Erik Boele - de Zeeuw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden